AFYONKARAHİSAR / SULTANDAĞI - Yakasenek İlkokulu

May

OKULUMUZ MÜDÜR YETKİLİ ÖĞRETMENİ ARİF AKINER'İN KURUCU ORTAKLARI ARASINDA YER ALDIĞI AKILLI OYUNLAR ÜRETEN ÇOCUKLAR E-TWİNNİNG PROJESİ TAMALANDI.

Nis

Öğrencilerimize projemizin son etkinlikleri olarak Dr. İlayda BURAK tarafından ''Su Yoluyla Bulaşan Hastalıklar'' konulu seminer aldılar ve ''Suda Yaşam'' konulu E-book içi hikaye tamamlama ve resim çizme etkinlikleri yaptılar.

Nis

Öğrencilerimizle devam eden E-twinning projelerimiz kapsamında güvenli internet kullanımı ve dikkat edilecek hususlar konusunda bilgilendirme semineri, boyama etkinlikleri ve çizgi film izleme etkinlikleri gerçekleştirdik.

Nis

Okulumuz Müdür Yetkili Öğretmeni Arif AKINER'in kurucu ortakları arasında yer aldığı Akıllı Oyunlar Üreten Çocuklar E-Twinning Projesine öğrencilerimiz keyifli etkinliklere katılım sağlayacaklar.